Політика конфіденційності

Редакція діє з 01.12.2020.

Товариство з обмеженою відповідальністю “ТІЧМІ” (код за ЄДРПОУ 43647158) (надалі Товариство), є набувачем персональних даних осіб, що реєструються на веб-сайті https://teachme.expert/ та у мобільному додатку «TeachMe» (надалі – онлайн платформа).

Фізичні особи, що реєструються на онлайн-платформі, мають ознайомитися та погодитися з Умовами користування онлайн-платформою та цією політикою конфіденційності.

Фізичні особи, що реєструються на онлайн-платформі, погоджуються на надання та обробку своїх персональних даних Товариством.

  1. Персональні дані, які обробляє Товариство
  • Ім’я, номер телефону, адреса електронної пошти.
  • Платіжна інформація.
  • Інформація щодо скарг.
  1. Мета обробки
  • Товариство збирає та обробляє персональні дані для того, щоб поєднати фізичних осіб (надалі – Клієнти), що прагнуть отримати послуги з навчання та підвищення кваліфікації (надалі – Послуги) з  надавачем цих послуг (надалі – Надавач послуг).
  • Товариство розкриває Надавачу послуг дані, отримані від Клієнтів, для укладення договорів про надання Послуг та подальшого надання цих Послуг Клієнтам.
  • Товариство використовує контактні дані клієнтів для повідомлень про наявність оновлень інформації на  веб-сайті https://teachme.expert/ або оновлення мобільного додатку «teachme».
  • Ваші ім’я, номер телефону та адреса електронної пошти використовуватимуться для зв’язку з вами.
  • Товариство збирає платіжну інформацію для обробки даних про розрахунки Клієнтів за Послуги.
  • Дані служби підтримки збираються в кожному окремому випадку та зберігаються з метою вирішення скарг та питань стосовно якості послуг.
  1. Правові підстави
  • Персональні дані обробляються з метою надання Клієнтам послуг, погоджених з ними. Товариство збирає та обробляє надані клієнтами персональні дані під час реєстрації на онлайн-платформі. Надання клієнтом згоди на обробку персональних даних є обов’язковою умовою для користування послугами онлайн-платформи.
  • Персональні дані можуть оброблятись на інших законних підставах, наприклад, у зв’язку з розслідуванням та виявленням шахрайських платежів.
  • Персональні дані обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від 01.06.2010
  1. Особи, які мають доступ до даних
  • Персональні дані Клієнтів розкриваються тільки Надавачу послуг.
  • Відгук, наданий Клієнтом стосовно якості послуг, є анонімним.
  • За згодою з Клієнтом, його відгук, стосовно якості послуг, може бути опублікований на онлайн-платформі.
  1. Доступ та внесення змін
  • Клієнт може отримувати доступ до своїх персональних даних та оновлювати їх через онлайн-платформу.
  1. Зберігання
  • Персональні дані Клієнта зберігаються, поки у вас є активний обліковий запис на онлайн-платформі. Якщо обліковий запис Клієнта закритий, персональні дані будуть видалені із бази даних, за винятком якщо ці дані необхідні для ведення бухгалтерського обліку, вирішення скарг або запобігання шахрайству.
  • Фінансові дані, пов’язані з оплатою Послуг, які надані Клієнтам, зберігатимуться протягом 3 років з часу здійснення оплати.
  • Дані, необхідні для бухгалтерського обліку, зберігатимуться протягом 5 років.
  • У випадку підозри про вчинення кримінального правопорушення, шахрайства або надання неправдивої інформації дані зберігатимуться протягом 10 років.
  • У випадку виникнення спорів, стосовно платежів дані зберігатимуться до моменту вирішення скарги або закінчення строку давності таких скарг.
  • Зверніть увагу, що видалення додатку teachme на пристрої Клієнта не призводить до видалення ваших персональних даних.
  1. Видалення
  • Клієнт також повинен мати на увазі, що будь-які запити про видалення персональних даних Клієнта можливі лише за умови видалення облікового запису Клієнта. Як наслідок, Клієнт не зможе користуватись онлайн-платформою через обліковий запис, який було видалено.
  • Товариство відповідає на будь-які запити про видалення персональних даних, надіслані на електронну пошту, протягом місяця та вказує період видалення даних.
  1. Прямий маркетинг
  • При реєстрації на онлайн-платформі, Клієнт погоджується з тим, що Товарситво використовуватиме його електронну адресу та/або номеру телефону для надсилання маркетингових повідомлень.
  • Клієнт може відмовитися від отримання вищеозначених  маркетингових повідомлень в персональному кабінеті на онлайн-платформі.
  1. Вирішення спорів
  • Спори стосовно обробки персональних даних вирішуються через службу підтримки клієнтів.